Служители на реда са задържали двама криминално проявени в Лом,

...
Служители на реда са задържали двама криминално проявени в Лом,
Коментари Харесай

Щракнаха белезниците на двама криминално проявени в Лом, извършили серии кражби на катализатори от коли

Служители на реда са задържали двама престъпно проявени в Лом, оповестиха от полицията в Монтана.
В неделя през нощта, към 2 часа, дежурен екип служители на реда открили на паркинг в междублоково пространство в ломския ж.к. "Калето " лек автомобил "Сеат " със софийска регистрация. Зад кормилото му е бил 35-годишен престъпно проявен и осъждан гражданин на София, а с него е пътувал 37-годишен нарушител от Вълчедръм. При последвалата инспекция са открити данни, че през март месец двамата са направили обири на катализатори от леки коли. Апашите са арестувани в полицейския арест на районното ръководство в Лом за период от 24 часа.
При траялата работа е открито, че първата поредност от 3 обири са направили в нощта на 5 против 6 март от леки коли "Опел Астра ", "Форд Галакси " и "Мерцедес А160 ", паркирани на улиците „ Пристанищна” и Княз „ Иван Кулин” в крайдунавския град. Втората серия - в нощта на 27 против 28 март от "Опел Зафира " и „ Фолксваген Шаран”.
В хода на следствието са открити тръборез в лекия автомобил на причинителите, разпитани са очевидци и са конфискувани материални доказателства.
Задържаните са дали показания пред арбитър от Районен съд Лом, работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР