Служители на реда са разбили група лихвари в Монтанско, съобщиха

...
Служители на реда са разбили група лихвари в Монтанско, съобщиха
Коментари Харесай

При спецакция! Ченгета разбиха група лихвари от Монтанско

Служители на реда са разрушили група лихвари в Монтанско, оповестиха от полицията в регионалния град.
Вчера, сред 6 и 14 часа, е извършена профилирана полицейска интервенция на територията на Участък Бойчиновци. В акцията са взели участие чиновници на секторите „ Противодействие на криминалата престъпност” и „ Противодействие на икономическата престъпност” в полицията в Монтана. По време на интервенцията са посетени 2 сигнала. Извършени са инспекции на 18 лица от престъпния контингент и са разкрити 2 закононарушения – взломна кражба на движимости от къща в село Охрид и осъществяване на лихварска активност от 4-ма мъже в село Портитовци.
32-годишен гражданин на село Охрид е открит по „ горещи” следи като причинител на кражба на камера, прожектор с фотоклетка, чанта за документи и домашна посуда от къща в обитаемото място.
В полицейския арест на районното ръководство в Монтана са арестувани 4-ма поданици на село Портитовци, уличени в лихварска активност. При претършуване на частен парцел с 2 едноетажни къщи в селото, едната от които населявана от двама локални поданици на 34 година и 31 година, са конфискувани бележник с изписани в него имена и суми; пълномощие, заверено от кмета на селото; удостоверение за регистрация част първа за лек автомобил с монтанска регистрация; комплекти с документи за продажба на коли - контракти, удостоверения, фактури, разписки; документи за покупко-продажба на недвижими парцели - нотариални актове, вносни бележки, скици - общо 24 листа.
Направено е и претършуване в друга къща в селото, населявана от 43-годишен и 20-годишен, където са открити два документа на непознат език, издадени от компания за парични преводи за общата сума от 100 евро и 2 немски регистрационни табели. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
В хода на акцията при осъществения надзор по сигурност на придвижването са тествани и 35 МПС, 53 лица и 7 обекта. Установени са 10 нарушавания, за които са формирани 10 санкции по фиш.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР