Служители на реда са проверили дома на мъж от Лом,

...
Служители на реда са проверили дома на мъж от Лом,
Коментари Харесай

При спецакция! Тарашиха дома на дилър от Лом, намериха голямо количество наркотици

Служители на реда са ревизирали дома на мъж от Лом, където намерили огромно количество опиати, оповестиха от полицията в Монтана.
Случката се е разиграла през вчерашния ден в крайдунавския град. След получен сигнал е извършена профилирана полицейска интервенция по линия „ Наркотици”, при която е осъществено претъсване в дома на от 34-годишен локален гражданин.
На холна маса в е открита стъклена паница с сложена в нея железна тръбичка, наподобяваща сламка и 0.81 грама амфетамини на прахуляк. На масата са открити още две полиетиленови пликчета – едното с 2.89 грама суха зелена листна маса канабис. В другото пликче имало 5 таблетки екстази, с тегло 2.03грама. Укрит в механизма на разтегателен диван е открит полиетиленов плик, съдържащ 2 пластмасови кутии с цилиндрична форма. В едната кутия е имало 4.62-грамова бучка амфетамини, в другата – 1.74 грама суха зелена листна маса канабис.
Общото открито количество по типове наркотични субстанции е – 5.43 грама амфетамин, 2.03 грама екстази и 4.63 грама канабис. От жилището е конфискувана и електронна везна. 34-годишният е арестуван в полицейския арест на районното ръководство в Лом за 24 часа.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР