Служители на реда са арестували двама пияни шофьори, изредили се

...
Служители на реда са арестували двама пияни шофьори, изредили се
Коментари Харесай

Каръци! Двама пияни се изредиха зад волана на една кола в Монтана, вкараха ги на топло

Служители на реда са арестували двама пияни водачи, изредили се зад кормилото на един автомобил в Монтана, оповестиха от полицията в града.
Случката се е разиграла през вчерашния ден. Около 3.30 часа ченгета спрели за инспекция товарен автомобил "Фиат Дукато " с врачанска регистрация. Зад кормилото му бил 38-годишен берковски гражданин. Той бил сюрпризиран от униформените до бензиностанция „ Шел”. Полицаите му създали тест за приложимост на алкохол с дрегер. Техническото средство отчело 1.28 промила алкохол в издишания от лидера въздух. Съставен му е акт и е арестуван за период от 24 часа в районното ръководство.
Само след към 10 минути ченгетата спрели същия автомобил за инспекция. Този път зад кормилото му бил 40-годишен берковски гражданин. Полицаите му създали проба за приложимост на алкохол, която се оказала позитивна. Техническото средство отчело 1.35 промила алкохол в издишания от него въздух. Отнесъл е акт и е спретнат на топло при приятеля си, който бил хванат минути преди него.
По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР