Служители на РДПБЗН – Кюстендил, посрещнаха представители на доброволните формирования

...
Служители на РДПБЗН – Кюстендил, посрещнаха представители на доброволните формирования
Коментари Харесай

Служители на РДПБЗН – Кюстендил посрещнаха представители на доброволните формирования в районните служби в Кюстендил и Рила

Служители на РДПБЗН – Кюстендил, посрещнаха представители на доброволните формирования в районните службив Кюстендил и Рила, гостуваха на възпитаници.

По случай Международния ден на доброволеца вРСПБЗН – Кюстендил, представителите на Доброволното формирование към ОбщинаКюстендили домакините организираха взаимно занимание за изграждане на гасителни линии и работа с въздушно-дихателни апарати.

РСПБЗН – Рила, организира взаимно занимание с Доброволното формирование в гр. Кочериново и учебно-демонстрационно занимание с Доброволното формирование в гр. Рила.

Представителина дирекцията бяхагостина ученицивКюстендили в Бобов дол, приказваха за опциите, който има предпочитание да бъде доброволец,какда получи първична подготовка за присъединяване в действия, свързани със отбрана на популацията при бедствия, пожари и други изключителни обстановки.

Директорът наРДПБЗН – Кюстендил,комисар Св. Георгиевпоздрави сътрудниците си, които работят с доброволците, които са мотиватори на младежите да изберат пътя на безкористната поддръжка и съответна помощ,благодари им за мотивацията и професионалната помощ при подготовката на доброволците от формированията в региона, изрази убеденост, че отдадеността на положителната идея ще продължи да дава положителни резултати, а партньорството сред професионалните структури и доброволците ще продължи да се развива.

Тойизпрати поздравлениеи до най-голямата общественост от доброволци –ОС наБЧК,благодари имза партньорството и неугасващото предпочитание да се образоват и да бъдат потребни в разнообразни сложни обстановки и подкрепящи в положително!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР