Служители на Районното управление в Харманли конфискуваха алкохол без бандерол

...
Служители на Районното управление в Харманли конфискуваха алкохол без бандерол
Коментари Харесай

Иззеха над тон нелегален алкохол в Харманли

Служители на Районното ръководство в Харманли конфискуваха алкохол без бандерол в огромно количество, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково.
Вчера, по време на интервенция по линия на разпространяване на безакцизни артикули, служители на реда са направили инспекция на парцел във вилна зона " Трифончето " в землището на града, населяван от 52-годишен мъж.

В пластмасови туби са открити 1080 литра високоградусов алкохол , за което е известена Агенция " Митници " за сформиране на акт по Закона за акцизите и данъчните хранилища.

В жилище, употребено от 51-годишната брачна половинка на мъжа, служителите на реда откриват и две растения от типа на конопа с височина до 125 см. Образувано е досъдебно произвеждане, допълниха от полицията.

Последният случай на определяне на огромно количество незаконен алкохол в района бе на 18 януари т. година в Симеоновград. Тогава в жилище на 80-годишен мъж бяха открити 140 литра високоградусова течност, а по-късно и нерегистриран котел за филтрация на ракия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР