Служители на Районно управление-Сливен съставиха актове на работещо заведение със

...
Служители на Районно управление-Сливен съставиха актове на работещо заведение със
Коментари Харесай

Въпреки забраните: Хванаха работещо заведение със 70 души в Сливен

Служители на Районно управление-Сливен сформираха актове на работещо заведение със 70 души, оповестиха от полицията.
В хода на засилените инспекциите за съблюдаване на противоепидемичните ограничения по време на празниците, на 27 декември, екип на полицията взаимно с представители на РЗИ и Агенцията по сигурност на храните са открили работещо заведение със 70 души гости.
В заведението се е провеждало сватбено празненство. На притежателя на заведението и на всички 55 пълнолетни гости са формирани актове по чл.209а от Закона за здравето.
В празничните дни от 24 до 29 декември екипи, са оказали цялостно подпомагане на институциите за надзор по съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения по отношение на ограничение разпространяването на COVID-19.
Извършени са 2957 инспекции за съблюдаване на карантината на територията на региона. Установени са четири нарушавания - две в РУ-Сливен и две в РУ-Котел. Образувани са досъдебни производства.
Извършени са 609 инспекции тук-там за публично прилагане и в градския превоз, за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Съставени са 61 протокола за предизвестие и 75 акта по чл.209а от Закона за здравето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР