Служители на район Централен“ поднесоха венец пред паметника на Люсиен

...
Служители на район Централен“ поднесоха венец пред паметника на Люсиен
Коментари Харесай

Служители на район „Централен“ поднесоха венец пред паметника на Люсиен Шевалас

Служители на регион „ Централен “ сервираха венец пред паметника на Люсиен Шевалас в Цар-Симеоновата градина във връзка 182 година от рождението му.
Прочетете още
Припомняме, че за трета поредна година регион „ Централен “ - община Пловдив провежда конкурс „ Люсиен Шевалас “ за осъществен план с принос към екологията и запазване на зелената система.

Той бе съживен през 2020 година по самодейност на кмета на регион „ Централен “ Георги Стаменов във връзка 180 година от рождението на швейцарско-българския ландшафтен проектант, в символ на респект към живота и делото му.

Призът ще се връчва в две категории – за фирми/автори на осъществен план за паркоустройство в Пловдив, и за жители, които по своя самодейност са облагородили зелените площи към домовете си. Проектите би трябвало да са осъществени през последните 5 години. Награждаването ще се състои в навечерието на годишнината от кончината на Люсиен Шевалас - 21.10. 2022 година пред паметника му в Цар-Симеоновата градина.

Всички участници в състезанието ще получат грамоти и награди.

Ето и изискванията на състезанието:
Всеки претендент може да съобщи присъединяване с една благоустроена територия.Необходими са до 5 (пет) броя фотоси, точeн адрес/ местоположение на зеленото пространство/градинката. Фотосите би трябвало да демонстрират степента на комплектност на обекта и настоящото му положение.Идеята за благоустрояване да бъде естетично и екологично издържана.Проектът да е поддържан и резистентен, както и да е осъществен с потребление на многогодишна растителност.Материалите за присъединяване да се изпратят на електронната поща на регион „ Централен “ [email protected] или да бъдат входирани в деловодството на администрацията в период до 14.10.2022 година в това число.Кандидатите да посочат лице за контакт и телефон за връзка при нужда.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР