Служители на правоохранителните органи, маскирани с качулки, са влезли в

...
Служители на правоохранителните органи, маскирани с качулки, са влезли в
Коментари Харесай

Маскирани полицаи - в сградата на Лев инс

Служители на правоохранителните органи, маскирани с качулки, са влезнали в централата на застрахователната компания „ Лев Инс “, оповестява Нова тв.

По информация на източници на медията акцията е по отношение на убийството на Алексей Петров (макар номинално да се води на други, компанияте е считана импровизирано, че е от патримониума на убития Алексей Петров, б.р.).

Министерство на вътрешните работи е влезнало в постройката, употребявайки законовата опция - " по необходимост " към 12:00 ч.

Предстои Софийската градска прокуратура да бъде известена за дейностите на униформените.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР