Служители на полицията за борба с безредиците участваха в няколко

...
Служители на полицията за борба с безредиците участваха в няколко
Коментари Харесай

Безредици в Солун

Служители на полицията за битка с безредиците участваха в няколко конфликта в понеделник вечерта пред болница " Хипократ " в Солун, където е настанен младеж, който беше прострелян от служител на реда по-рано през вчерашния ден . По чиновниците на реда са хвърляни бутилки и столове, а те са дали отговор със сълзотворен газ, написа гръцкият вестник " Катимерини ".

Полицаят, прострелял младежа, е упрекнат в опит за непредумишлено ликвидиране . 16-годишното момче е било ранено по време на автомобилно гонене в Солун рано сутринта в понеделник.

Според полицията преследването почнало към 1 часа след среднощ, когато в полицията било обявено, че малолетният е заредил пикап на бензиностанция и си е тръгнал, без да заплати. Полицаите са разкрили автомобила, само че младежът е отказал да спре и се е опитал да избяга, извършвайки рискови маневри. Когато се опитал да се блъсна в полицейски мотоциклет пред него, двамата служители на реда го простреляли, след което младежът се е блъснал в стена.

Той е претърпял продължителна интервенция за премахване на патрон от главата и по-късно е признат в интензивно поделение. Състоянието му се дефинира като тежко. Срещу него е повдигнато обвиняване и за опит за съзнателно ликвидиране.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР