Служители на полицейския участък в Каспичан са получили сигнал от

...
Служители на полицейския участък в Каспичан са получили сигнал от
Коментари Харесай

Валят сигнали за нагли обири по празниците! На един отмъкнали кравите, на друг - ракията

Служители на полицейския сектор в Каспичан са получили сигнал от 41-годишен локален гражданин, който съобщил, че от стопанска сграда е осъществена кражба на две крави. По негови данни кражбата е станала за времето от  18 часа на 26 декември до 08:30 часа на идващия ден. " Апашът " проникнал в сграда на ул. " Александър Стамболийски " откакто взломил катанец на врата. За осъществено закононарушение по член 195 алинея 1 от Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане. 

Полицейски чиновници проверяват домова кражба от частен парцел в село Ивански. На 26 декември 63-годишен мъж от Шумен подал сигнал, че от къща на ул. " Гео Милев " в село Ивански е осъществена кражба на 100 литра ракия, електрически инструмент за кастрене на клони и разнообразни други принадлежности.  Кражбата, по данни на притежателя, е станала от 16 часа на 25 декември до утринните часове на идващия ден. Образувано е досъдебно произвеждане.

40-годишен мъж от Нови пазар съобщил в районното ръководство, че от вкъщи му в града е осъществена кражба. По негови данни тя е станала за времето от 09:30 часа на 24 декември до обяд на идващия ден.  " Апашът " проникнал в парцела през незаключен прозорец на ул. " Мизия ", и направил кражба на два тв приемника, тонколони, 3 килима с друга величина и две пътеки с друга дължина. Криминалисти влезели в следите на 42-годишен локален гражданин. На 26 декември при осъществено претършуване в парцел на ул. " Янаки Вергиев ", населяван от 42-годишен локален гражданин. Намерени и конфискувани са 11 килима с друга величина, две тонколони – същата марка като откраднатите от вкъщи на улица " Мизия ", други три колони. Работата по документиране на закононарушението продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР