Служители на Пентагона са разтревожени от изтичането на строго поверителните

...
Служители на Пентагона са разтревожени от изтичането на строго поверителните
Коментари Харесай

Служител на Пентагона за изтичането на данни: Гневен съм, повръща ми се

Служители на Пентагона са разтревожени от приключването на строго поверителните военни проекти за войната в Украйна, които се появиха предходната седмица. Те са обезпокоени както от чувствителността, по този начин и от голямото количество разкрита информация.

Правителството на Съединени американски щати се бори да дефинира източника на най-значимото приключване на разследваща информация за десетилетието, откакто над 100 документа се появиха в обществените медии.

Документите съдържат толкоз сензитивна информация, че единствено хора с най-високи равнища на достъп до сигурност в Съединени американски щати държавното управление има достъп до тях

Пробивът повдига нови въпроси за това какви стъпки подхващат държавното управление по отношение на отбраната на сензитивна информация и по-специално – какви ще са последствията за битката на Украйна против Русия. По-голямата част от документите наподобява са слайдове, създадени от Обединения щаб на Пентагона, които да осведомят висшите водачи за спора в Украйна. Те също по този начин включват информация по редица тематики, от напъните за шпиониране на Южна Корея към турското съдействие с Израел.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР