Служители на Пътна полиция“ обещават изключително строг контрол на водачите

...
Служители на Пътна полиция“ обещават изключително строг контрол на водачите
Коментари Харесай

Карайте внимателно! Катаджии дебнат в Пловдив по празиците

Служители на „ Пътна полиция “ дават обещание извънредно непоколебим надзор на водачите по време на великденските празници, с цел да обезпечено на безпрепятственото пътешестване в региона.

За задачата ще бъдат мобилизирани всички механически средства - камери, проби за алкохол и опиати и други Освен това ще има униформени на всеки вход и излаз на града, с цел да бъде пътуването безвредно за всички. Това заяви пред публицисти представителят на КАТ контрольор Ботьо Гиргинов.

„ Във връзка с предстоящото огромно пътешестване на хора, е основана организация, която включва всички средства и сили. Когато получим съответни данни за нарушавания на публичния ред или Закона за придвижване по пътищата, неотложно ще подхващаме всички законови ограничения “, съобщи Гиргинов.

Сутиационният център е основан по този начин, че по-най-бързия метод да могат да се пренасочват сили в разнообразни сериозни точки. Ще бъдат мобилизирани и всички мотори на полицията.

Синя зона е безвъзмездна, само че униформените призоваваха всички да оставят своите коли.

„ Проверете всички документи и периода на тяхната годност. Особено шофьорската брошура. Нека да не ръководят под въздействието на алкохол, опиати или аналози – безкомпромисни сме, без значение от индивида или лидера “, поучава контрольор Гиргинов.

Хората, които считат да пътуват отвън града следва да извършат механически обзор на автомобила, с които ще транспортират своите близки. Освен това би трябвало да имат ресурс от вода, гориво, както и батерия на телефона.

„ Телефон 112 е единствено за рискови обстановки. Очакваме сигналите от страна на обществото, с цел да може да реагираме по най-бързия метод “, приключи Гиргинов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР