Служители на Първо РУ са разкрили двама извършители на поредици

...
Служители на Първо РУ са разкрили двама извършители на поредици
Коментари Харесай

Полицията в Русе залови серийни обирджии, действали поотделно

Служители на Първо районно управление (на МВР) са разкрили двама причинители на поредици от взломни обири в Русе

В хода на провеждани оперативно-издирвателни мероприятия, във връзка със сигнали за взломяване и обири на разнообразни адреси в гр. Русе, чиновници на Първо районно управление (на МВР) са открили като причинител 36-годишен мъж, прочут на правораздавателните институции. До момента е изяснено, че обекти на закононарушенията му са станали помещение на етажна площадка в блок на ул. "Никола Вапцаров "; такова помещение в блок на ул. "Добри Войников ", както и на ул. " Йоаким Груев ".

Предмети на похищенията му са били разнообразни съхранявани в пространствата движимости като: алуминиеви джанти и гуми, нагревател, обувки, електрически уреди, буркани и кутии със зимнина, принадлежности и други. Заявените от пострадалите вреди са на обща стойност за над 2 500 лева По случаите в Първо районно управление (на МВР) се водят преписки, работата на полицията по изясняването на незаконната активност продължава.

Служителите на Първо районно управление (на МВР) са открили и още един мъж на 43 година, създател на сходни взломни обири на адреси в Русе. Към момента е изяснена съпричастността му към 10 такива случая, при които той е направил навлизане с щурм в няколко междуетажни пространства на ул. "Мария Луиза ", както и на ул. " Борисова ", откъдето е отнемал принадлежности, ракия и различен алкохол, бутилки с олио, риболовен такъми, облекла, чанта, перилни и почистващи препарати и така нататък Изяснено е, че е направил сходно закононарушение и на адрес на ул. "Св.Д.Басарбовски ", където пък от фургони сложени във вилен парцел е лишил голям брой медни съдове, ел. принадлежности и медни кабели. Нанесените вреди са на стойност за над 5 хиляди лв.. По тези сигнали в полицията също се водят преписки и досъдебни производства, като работата и по тях продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР