Служители на отдела за дивата природа в Аризона са застреляли

...
Служители на отдела за дивата природа в Аризона са застреляли
Коментари Харесай

Три пуми дояждаха турист в курорт в Аризона, застреляха ги

Служители на отдела за дивата природа в Аризона са простреляли три пуми, които са дояждали човешки остатъци по пътека в каньона Пима, оповестява www.usa.one.

Според представители на организацията не е имало различен вид. Навръх Нова година пътеката била цялостна с туристи, които желали да се насладят на хубав зимен ден. Много гости не знаели за тревожния случай, станал в новогодишната нощ - наоколо до пътеката били открити човешки остатъци, а животните ги глозгали.

Според представителя на ведомството Марк Харт няма доказана информация, че хищниците са нападнали екскурзиант. „ Аутопсията ще ни каже повече. Но ние мислим, че те са дояждали човешките остатъци на към този момент умрял човек. За страдание нямаше вид да се реалокират тези пуми - тогава те биха попаднали на територията на друга дива котка, с която биха се борили до гибел за територия.

Освен това, даже и да не са нападнали човек, а просто са яли човешки остатъци - това е обезпокоителен факт. Това е знак, че те могат да атакуван човек в бъдеще, споделя Харт. Тези животни са яли останките безусловно на 50 ярда от известния туристически маршрут и не са се страхували от приближаващите се офицери.

Според формалните лица животните представлявали ясна опасност за публичната сигурност.

„ Животните тук са непрекъснато дейни, ние живеем в съседство с тях, само че това в никакъв случай не се е случило, те даже не са нападнали домашни кучета “, споделя Том Гослин, гражданин на региона. Специалистите по дивата природа показват: в случай че ши се стори, че див звяр ви заплашва, викайте или хвърляйте камъни, с цел да го прогоните. Но в случай че това не помогне, не се обръщайте и не бягайте - това ще "включи " инстинкта на гонене в животното.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР