Служители на Осмо Районно управление при СДВР са задържали 24-годишен

...
Служители на Осмо Районно управление при СДВР са задържали 24-годишен
Коментари Харесай

Младеж изпочупи стъкло на тежкотоварен кран, в дома му намериха наркотици

Служители на Осмо Районно ръководство при Столична дирекция на вътрешните работи са задържали 24-годишен престъпно проявен мъж от Панчарево, увредил непознато имущество, а по-късно в жилището му са открити и опиати. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На 6 май, към 19.20 часа, чиновник на строителен обект в Панчарево подал сигнал в полицията за счупено панорамно стъкло на тежкотоварен кран. В резултат на подхванатите оперативно-издирвателни дейности било открит и арестуван причинителят - 24- годишен мъж, с престъпни регистрации в полицията за опиати.

Последвали процесуално-следствени дейности и в жилището му, където униформените разкрили две полиетиленови пликчета с растителна маса, пликче с прахообразно вещество и електрона везна.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са амфетамин с тегло 1.24 грама и марихуана с тегло 0.69 грама.

След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура арестуваният е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 500 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР