Служители на ОДМВР–Кюстендил, жандармерията, НАП и областната структура на Агенцията

...
Служители на ОДМВР–Кюстендил, жандармерията, НАП и областната структура на Агенцията
Коментари Харесай

Хванаха лихвари и контрабанден алкохол при спецакция в Дупница и Кюстендил

Служители на ОДМВР–Кюстендил, жандармерията, Национална агенция за приходите и регионалната конструкция на Агенцията по сигурност на храните са провели профилирана интервенция на територията на Кюстендил и Дупница, за противопоставяне на битовата престъпност, закононарушенията свързани с акцизни артикули и друга противозаконна активност. Това оповестиха от полицията в Кюстендил.

За откритите нарушавания са формирани 8 акта за определяне на административно нарушаване – 4 от тях са от компетентности на Национална агенция за приходите, 2 – по линия на сигурност на храните. Образувани са 3 досъдебни производства – за нерегламентирано владеене на акцизни артикули и практикуване на лихварска активност .

От частен обект в Кюстендил са конфискувани 36 литра алкохол без български акцизен бандерол , а от търговски обект са конфискувани материални доказателства за практикуване на лихварска активност .

На територията на районно управление (на МВР) Дупница са конфискувани 69 литра алкохол без български акцизен бандерол, от частен парцел. В рамките на интервенцията са формирани и 11 фиша за нарушавания по Закона за придвижване по пътищата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР