Служители на ОДМВР – Кюстендил, жандармерията, НАП и областната структура

...
Служители на ОДМВР – Кюстендил, жандармерията, НАП и областната структура
Коментари Харесай

Спецакция в Кюстендил и Дупница за противодействие на битовата престъпност, престъпленията свързани с акцизни стоки и друга незаконна дейност

Служители на ОДМВР – Кюстендил, жандармерията, Национална агенция за приходите и регионалната конструкция на Агенцията по сигурност на храните организираха профилирана интервенция на територията на Кюстендил и Дупница за противопоставяне на битовата престъпност, закононарушенията свързани с акцизни артикули и друга противозаконна активност.

За откритите нарушавания са формирани 8 акта за определяне на административно нарушаване – 4 от тях са от компетентности на Национална агенция за приходите, 2 – по линия на сигурност на храните. Образувани са 3 досъдебни производства – за нерегламентирано владеене на акцизни артикули и практикуване на лихварска активност.

От частен обект в Кюстендил са конфискувани 36 литра алкохол без български акцизен бандерол и от търговски обект са конфискувани материални доказателства за практикуване на лихварска активност. На територията на районно управление (на МВР) Дупница от частен парцел са конфискувани 69 литра алкохол без български акцизен бандерол. В рамките на интервенцията са формирани и 11 фиша за нарушавания по ЗДвП.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР