Служители на общинско предприятие Ремонтстрой“ стартират спешен ремонт на тротоара

...
Служители на общинско предприятие Ремонтстрой“ стартират спешен ремонт на тротоара
Коментари Харесай

Извършва се спешен ремонт на тротоара на Панчоолу моста в Разград

Служители на общинско дружество „ Ремонтстрой “ започват незабавен ремонт на тротоара от дясната страна на Панчоолу моста в Разград . Той се постанова поради увреждане на настилката на тротоара вследствие както на натовареността на сектора, по този начин и на скорошно пътно произшествие . След случая се e наложила замяна на 2 пана , а в този момент се сменят и облицовъчните плочи с плочи от същия тип. Запълнена с бетон е междина, образувала се под една от плочите.

Мястото на ремонта е обозначено с лента и конуси . Призовават се жителите краткотрайно да употребяват единствено тротоара от лявата страна на моста. Ремонтът се прави от служащи от Оперативна програма „ Ремонстрой “ за сметка на бюджета на предприятието с възлагателно писмо от Община Разград за незабавен ремонт.

Предвижда се при удобни метеорологични условия ремонтът да завърши за 24 май , с цел да могат да минават гладко участниците в празничното шествие, както и ежедневният пътникопоток, който е доста по-голям от дясната страна на моста, в сравнение с от лявата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР