Служители на общинската администрация в Елин Пелин дариха средства за

...
Служители на общинската администрация в Елин Пелин дариха средства за
Коментари Харесай

Общинари от Елин Пелин помагат за лечението на две онкоболни деца

Служители на общинската администрация в Елин Пелин подариха средства за лекуването на две онкоболни деца. Благотворителният жест бе осъществен в наличието на кмета на общината Ивайло Симеонов.

Съгласно подписан групов контракт сред Общинска администрация Елин Пелин и Федерацията на самостоятелните синдикати от държавното ръководство и организации към КНСБ на извършено общо заседание на чиновниците, е било взето решение събраните средства от членския импорт в размер на 2000 лв. да бъдат дарени. Сумата бе получена от родителите на 8-годишната Виктория Илиева от Елин Пелин и 11-годишния Давид Георгиев от село Голема Раковица. Дарението бе връчено от ръководителя на синдикалната организация към община Елин Пелин Румяна Плещова.

„ Малките жестове на добрина, съпричастност и състрадание са огромните стъпки към смяна, към един по-хубав, пъстър свят. Добротата е мощ, ентусиазъм, религия. Тя е грижа за другия. Тя е в дребните, ежедневни дребни жестове или действия. Не забравяйте да бъдете положителни! “, се споделя в изказване на общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР