Служители на МВР многократно са подавали сигнали за многото катастрофи

...
Служители на МВР многократно са подавали сигнали за многото катастрофи
Коментари Харесай

Валентин Радев за трагедията край Своге: МВР е сигнализирало за много катастрофи на този път

Служители на Министерство на вътрешните работи неведнъж са подавали сигнали за многото произшествия на пътя, на който в събота – 25 август, стана тежка автобусна злополука с 16 починали. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” министърът на вътрешните работи Валентин Радев .
Ден на народен печал в памет на жертвите на нещастието край Своге 16 души починаха при тежката злополука с рейс на 25 август
Министърът удостовери, че АПИ са подканяли компанията да ремонтира сектора от пътя, тъй като той към момента е в гаранция и страната няма по какъв начин да се намеси в тази ситуация.

Той подсети, че следствието на трагичния случай продължава. По думите му всички служби се оправят доста добре в обстановката и са реагирали съответно. Все още не се знае каква е съответната причина за случая – дали субективния фактор на лидера, положението на транспортното средство и пътната настилка, добави Радев.

Относно случая с бащата на президента Румен Радев Георги Радев , министърът акцентира, че персонално е разпоредил инспекция за какво той не е отразен в бюлетина на Министерство на вътрешните работи.
Мъжът с увреждания бил отговорен за злополуката, в която е взел участие бащата на президента (ОБЗОР) Това излиза наяве от акта за административно нарушаване, написан от служителите на реда в Харманли
Подходено е необразовано и некадърно в този случай, разяснява министърът на вътрешните работи. Според него в тази ситуация непозволено е осъден индивидът с увреждания с триколката.
Родителите на Румен Радеви за злополуката: Триколката просто връхлетя върху нас На никого давление не съм оказвал, твърди бащата на президента Румен Радев – Георги Радев
Очаква се вътрешната инспекция по случая да завърши през днешния ден.

Вижте цялото изявление във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР