Служители на МВР–Кюстендил, жандармерията, НАП и областната структура на Агенцията

...
Служители на МВР–Кюстендил, жандармерията, НАП и областната структура на Агенцията
Коментари Харесай

Хванаха лихвари и контрабанден алкохол при спецакция в Дупница и Кюстендил

Служители на МВР–Кюстендил, жандармерията, Национална агенция за приходите и регионалната конструкция на Агенцията по сигурност на храните са провели профилирана интервенция на територията на Кюстендил и Дупница, за противопоставяне на битовата престъпност, закононарушенията свързани с акцизни артикули и друга противозаконна активност.

Това оповестиха от полицията в Кюстендил.

За откритите нарушавания са формирани 8 акта за определяне на административно нарушаване – 4 от тях са от компетентности на Национална агенция за приходите, 2 – по линия на сигурност на храните. Образувани са 3 досъдебни производства – за нерегламентирано владеене на акцизни артикули и практикуване на лихварска активност.

От частен обект в Кюстендил са иззети 36 литра алкохол без български акцизен бандерол, а от търговски обект са конфискувани материални доказателства за упражняване на лихварска активност.

На територията на районно управление (на МВР) Дупница са конфискувани 69 литра алкохол без български акцизен бандерол, от частен парцел. В рамките на интервенцията са формирани и 11 фиша за нарушавания по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР