Служители на митницата в Русе са разбили канал за трафик

...
Служители на митницата в Русе са разбили канал за трафик
Коментари Харесай

Митничари разбиха канал за трафик на наркотици на северната ни граница

Служители на митницата в Русе са разрушили канал за трафик на медикаменти, съдържащи наркотични субстанции. При траяло няколко дни следствие с претърсвания и изземвания са арестувани общо 26 000 таблетки от над 20 разнообразни по тип лекарствени средства. Таблетките са изпращани за страни от Западна Европа и Съединени американски щати посредством пощенски колета от България, оповестиха от митницата.
След събрана предварителна информация и уличаващи доказателства преди два дни, под управлението на Окръжната прокуратура, екипи на митницата с дейното подпомагане на "Гранична полиция " са направили претърсвания на публични и частни пространства. На разнообразни места са открити количества от лекарства с дейни наркотични субстанции. В резултат на инспекциите е открит и складът с целия подбор на предлаганите артикули. Иззети са над 22 500 таблетки от разнообразни типове. Други 3500 таблетки са арестувани няколко дни по-рано.
Задържан е 40-годишен мъж като уредник на канала. Той е в следствения арест с наложена прокурорска мярка за неотклонение - "задържане под стража " за 72 часа. По случаите са извършени процесуални дейности, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР