Служители на криптобанката Nexo са финансирали коалиция Демократична България, става

...
Служители на криптобанката Nexo са финансирали коалиция Демократична България, става
Коментари Харесай

Служители на Nexo финансирали Демократична България


Служители на криптобанката Nexo са финансирали коалиция " Демократична България ", излиза наяве от докладите на водената от Христо Иванов коалиция за даренията, които са получили, написа " 24 часа ".

Даренията на чиновниците на Nexo, в която преди ден влязоха ДАНС и прокуратурата в следствие за пране на пари, са правени за присъединяване в избори през предходната година, излиза наяве от докладите на Демократична България пред Сметната палата.

Като общата дарена сума от чиновници на Nexo към Демократична България е на стойност 100 000 лева Всички дарения са на стойност 20 хиляди лева Прави усещане, че парите са давани от чиновници на относително ниски равнища в криптобанката, чието лице е някогашният народен представител Антоний Тренчев.

По 20 000 лева водената от Христо Иванов коалиция е получила от пиармениджърката на Nexo Стела Златарева, бранд мениджърката Елеонор Топалова, служителката в пиара Валентина Танева, мениджърката по културата на компанията Дияна Калъчева и офис мениджърката Габриела Дашева.

Те са заявили, че произходът на дарените пари е от заплати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР