Служители на китайската брегова охрана се качиха за кратко на

...
Служители на китайската брегова охрана се качиха за кратко на
Коментари Харесай

Китайската брегова охрана се качи на туристическа лодка на Тайван, предизвика паника

Служители на китайската брегова защита се качиха за малко на тайвански круизен транспортен съд в понеделник при случай, съгласно държавното управление в Тайпе, който провокира суматоха измежду хората на самоуправляващия се остров.

Инцидентът покрай тайванските острови Кинмен, край крайбрежията на китайските градове Ксиамен и Куанджоу, пристигна ден откакто Пекин съобщи, че ще ускори патрулите в региона в отговор на гибелта на двама китайски риболовци, които се удавиха предходната седмица до момента в който е преследван от тайванската брегова защита.

В изказване от понеделник бреговата защита на Тайван сподели, че шестима китайски чиновници са се качили на тайванската туристическа лодка, която е превозвала 11 членове на екипажа и 23 пасажери.

Китайските чиновници ревизираха проекта на маршрута на лодката, документа и лицензите на екипажа и напуснаха към половин час по-късно.

Бреговата защита на Тайван сподели, че е изпратила собствен личен състав на мястото. Те дойдоха малко откакто китайските им сътрудници н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР