Служители на жандармерията са били окупирали област Враца през целия

...
Служители на жандармерията са били окупирали област Враца през целия
Коментари Харесай

Жандармерия окупира Врачанско, изловиха над 120 нарушители

Служители на жандармерията са били окупирали област Враца през целия месец ноември. Те са взели участие в взаимни профилирани полицейски интервенции със чиновниците на Министерство на вътрешните работи, заяви през днешния ден началникът на „ Охранителна полиция “ комисар Атанас Петров.
По време на интервенциите за противопоставяне на стандартната престъпност и противозаконната миграция са взели участие са 106 чиновници с 56 автомобила на жандармерията и 47 полиция от региона. Служителите на реда са ревизирали общо 828 лица и 668 коли. За месеца са открити 121 административни нарушавания, за които са формирани 74 акта, 47 фиша и са разкрити три закононарушения. Операциите не престават и сега.
Във връзка с идните празници Петров прикани хората да бъдат деликатни водачи, да подават сигнали за водачи, които сядат зад кормилото след приложимост на алкохол, и да недопускат груби нарушавания на публичния ред. От страна на Министерство на вътрешните работи към този момент са подхванати ограничения за засилено полицейско наличие към местата където ще има всеобщи събирания и към заведенията където ще има проведени тържества и празненства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР