Служители на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ и спецпрокуратурата

...
Служители на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ и спецпрокуратурата
Коментари Харесай

ГДБОП и прокуратурата влязоха в БАБХ-Бургас


Служители на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ и спецпрокуратурата окупираха постройката на Агенцията по храните в Бургас.
В момента текат претърсвания и изземвания на техника и документи. Причините за инспекцията към момента не се оповестяват. Директорът на БАБХ-Бургас доктор Георги Митев е изключил телефона си.
Пред "Дарик ", чиновници на Агенцията по храните разясниха, че проверяващите са влезнали в постройката рано тази заран - към 7:30 часа. Веднага по-късно е почнало претършуване на всички кабинети.
В 10:20 часа, трима инспектори на БАБХ-Бургас напуснаха постройката на организацията. Останалите чиновници изчакват на място приключването на претърсванията.
В 10:30 часа, шефът на локалната организация по храните беше доведен до работното си място под цивилна защита с пилотна кола на Жандармерията. Георги Митев е общински консултант и регионален водач на Съюз на демократичните сили, оглавявава организацията в Бургас от 2014 година. По неофициална информация, е бил арестуван още нощес.
Припомняме, че преди месец шеф на отдел в БАБХ - Бургас беше отхвърлен от служба, а през 2017 година двама инспектори бяха арестувани за взет рушвет от 500 лв..
Автомобили на Жандармерията са блокирали и паркинга на прилежащата жилищна кооперация. Живущите в нея не могат да извадят колите си.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР