Служители на германските правоприлагащи органи нахлуха в централата на германската

...
Служители на германските правоприлагащи органи нахлуха в централата на германската
Коментари Харесай

Данъчният скандал се разгаря: Полицаи нахлуха в централата н...

Служители на немските правоприлагащи органи нахлуха в централата на немската „ Дойче банк “ във Франкфурт на Майн по отношение на дело за укриване на налози, оповестява „ Хнделсблат “, представен от БГНЕС.

В интервенцията са взели участие прокурори, данъчни инспектори и служители на реда - общо 114 души. Претърсвания са осъществени и в частните жилища на обвинените. Те са свързани с следствие, траяло към пет години, в което са забъркани общо 80 души. Разследването се води от прокуратурата в Кьолн.

" Потвърждаваме, че прокуратурата в Кьолн към този момент прави следствени дейности в централата ни във Франкфурт на Майн като част от продължаващото от 2017 година следствие против банката по делото Cum-Ex. От началото на следствието през 2017 година банката продължава да оказва цялостно подпомагане на следствието ", се споделя в изказване на финансовата институция.

Става въпрос за данъчни схеми Cum-Ex, посредством които измамниците нелегално получават средства, употребявайки скица за възобновяване на налози. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР