Служители на ГДБОП разкриха оранжерия за отглеждане на специален сорт

...
Служители на ГДБОП разкриха оранжерия за отглеждане на специален сорт
Коментари Харесай

Служители на ГДБОП разкриха оранжерия за отглеждане на специален сорт марихуана

Служители на ГДБОП разкриха оранжерия за развъждане на специфичен вид марихуана.



Операцията е извършена на територията на Велики Преслав под наблюдението на прокуратурата. Задържани са двама мъже, конфискувана е над 2 кг. суха продукция.

Действията са осъществени от чиновници на ГДБОП в Шумен в границите на подхваната през вчерашния ден профилирана интервенция на Главната дирекция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции.



При подхванато претършуване на къща в града е разкрита оранжерия за развъждане на специфичен вид марихуана. Иззети са 15 растения, достигащи височина към 50 см, в предцъфтежен миг, някои от тях - със съцветия. Конфискувано е оборудването за развъждането на наркокултурата - високотехнологични лампи, особено пригодени палатки за насажденията, системи за климатизация и вентилация, влагоабсорбатори, както и торове и препарати.

Намерени са към 2,5 кг. суха маса, дала присъщата реакция на канабис при осъществения полеви наркотест. При осъществени процесуални дейности и на различен адрес в града, антимафиотите са иззели няколко грама разфасована за продажба марихуана, разпределена в 15 пакетчета.



Двамата мъже на 19 и 26 години са арестувани за период от 24 ч. Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура – Шумен, под чието управление работата по формираното по случая досъдебно произвеждане продължава.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР