Служители на Дирекция Противодействие на престъпността през държавната граница“ и

...
Служители на Дирекция Противодействие на престъпността през държавната граница“ и
Коментари Харесай

Гранични полицаи разкриха нелегален цех за производство на тютюневи изделия в София

Служители на Дирекция „ Противодействие на престъпността през държавната граница “ и отдел „ Разследване “ в ГДГП организираха профилирана полицейска интервенция за инспекция на информация за държане и разпространяване на акцизни артикули, заяви Министерство на вътрешните работи. Инспектирани са два адреса на територията на София. В резултат на процесуално-следствените дейности в складови пространства в покрайнините на столицата са открити и конфискувани 528 кг тютюн в друга степен на обработка, както и машини за произвеждане и пакетиране на тютюневи произведения и консумативи за възстановяване на качеството на тютюна. Граничните служители на реда са разкрили още 16 бали и 34 чувала с тютюн, които също са конфискувани. Назначени са експертизи, резултатът откоито ще дефинира точното количество тютюн.
 Снимка: Министерство на вътрешните работи  Снимка: Министерство на вътрешните работи
Като съпричастни към противозаконната активност са арестувани двама мъже от София – Г. С./45 г./ и Р.Я./26 г./, и 42-годишен сирийски жител – със статут за престояване в България.

Работата по случая продължава, организират се спомагателни оперативно-издирвателни и процесуално следствени дейности за документиране на незаконната активност.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР