Служители на дирекция Киберпрестъпност“ – ГДБОП са провели операция за

...
Служители на дирекция Киберпрестъпност“ – ГДБОП са провели операция за
Коментари Харесай

downloadmp3bg, tekstove.org, mp3greek.gr... ГДБОП свали 12 сайта за пиратска музика

Служители на дирекция „ Киберпрестъпност “ – ГДБОП са провели интервенция за попречване на нелегално потребление на музика като обект на авторското и сродни на него права, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Действията са осъществени през вчерашния ден под наблюдението на Софийската районна прокуратура и са взаимно с Европол.

В хода на спецакцията киберполицаите са открили собственик на 12 уеб страницата, който ги е построил и поддържал, с цел да предлага на потребителите им достъп до известна музика в разнообразни страни, като е осигурявал опция за свалянето им в.mp3 формат.

Поради установени голям брой нарушавания на правата върху обекти на интелектуалната благосъстоятелност към този момент не работят:

downloadmp3bg.com, baixarmp3gratis.com, www.tekstove.org, mp3pesme.com, mp3piosenki.com, descarca-muzica.com, indirsarki.com, mp3kostenlos.com, mp3hitove.com, mp3greek.gr, xn--3-wtbj.net и mp3aghani.com. 

Като доказателства са конфискувани документи и цифрови устройства, посредством които е реализирана противозаконната активност.

" Операцията е извършена в съгласуваност с Европол в границите на ЕMPACT (Програма за мултидисциплинарно и многоведомствено оперативно съдействие за битка с проведената престъпност на равнище Европейски Съюз с предпочитана активност по битка и разрушение на незаконни мрежи и незаконни действия на  самостоятелни бизнесмени, участващи в закононарушения против интелектуална благосъстоятелност, ръководена от Република България) ", оповестяват още от Министерство на вътрешните работи.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР