Служители на детските ясли, градини и училища се включиха в

...
Служители на детските ясли, градини и училища се включиха в
Коментари Харесай

Екипи на забавачници и училища се включиха в почистването след урагана

Служители на детските ясли, градини и учебни заведения се включиха в самодейността по почистването на града след урагана. Още от началото на седмицата те работят по разчистването на клони и листа от дворовете на детските заведения. От през днешния ден е основана организация за почистването на площите към просветителните институции.

 Част от детските градини са отправили апел към родителите да се включат в акцията, в случай че имат опция, като почистват в светлите часове на деня.

 Спазени са напътствията, които улесняват сметопочистващата компания. Листните боклуци се събират в чували, а клоните - на компактни купчинки. Те са оставят на към един метър от най-близкия резервоар за отпадък.

Вчера кметът на Варна Благомир Коцев прикани всички жители, които желаят, да се включат в доброволческа акция по почистването на града, като съберат растителните боклуци към домовете си. При положителни метеорологични условия, самодейността ще се организира на 25 и 26 ноември. В нея ще се вземат участие и представители на общинската администрация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР