Служители на ДАНС, НАП и МВР са влезли около 9

...
Служители на ДАНС, НАП и МВР са влезли около 9
Коментари Харесай

ДАНС, НАП и МВР на проверка в община Пазарджик

Служители на ДАНС, Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи са влезнали към 9 ч. тази заран на инспекция в Община Пазарджик.

Автомобили на трите структури със софийски номера са паркирани пред постройката на общината. Към този час мотивът за акцията не се оповестява.
 Борисов и Горанов в Пазарджик, кметът ги хвали и наскърбява опозицията Борисов и Горанов в Пазарджик, кметът ги хвали и наскърбява опозицията
Премиерът Бойко Борисов, финансовият министър Владислав Горанов и кметът на Пазарджик Тодор Попов отидоха на ревизия по построяването...

От Министерство на вътрешните работи показват пред OFFNews, че при сходни акции информация се дава след приключването им.

По непотвърдена информация на пазарджишкия новинарски уебсайт „ Виделина “ се прави взаимна инспекция за метода на консумиране на обществени средства, в това число и средствата от държавно делегираните действия. Българска национална телевизия предава, че се проверяват финансови злоупотреби на кмета на Пазарджик.

Операцията на службите идва два дни след новината, че полицията е лишила за две години шофьорската брошура на кмета на града Тодор Попов, който е бил спрян за инспекция и е отказал тест за алкохол.

Часове преди този момент пресцентърът на Движение за права и свободи пък популяризира фотография от среща на Делян Пеевски и кмета в неговия кабинет в Пазарджик. Пеевски бе двукратно избиран за народен представител от Пазарджик, само че за изборите на 14 ноември не е в листата там. На срещата са били още ръководителят на Държавно стопанско предприятие Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, кметът на Белица Радослав Ревански и регионалният ръководител на Движение за права и свободи - Пазарджик Юмер Хамза.
 Тодор Попов стартира четвърти мандат като кмет на Пазарджик Тодор Попов стартира четвърти мандат като кмет на Пазарджик
Радвам се, че за четвърти път нашите скъпи съграждани ни гласоподаваха доверие. Това съобщи новият остарял кмет на Пазарджик Тодор Попов в коме...

„ Чувствам се като вкъщи си в Пазарджик и ще продължа да оказвам помощ както на него, по този начин и на другите райони в страната “, декларирал Делян Пеевски, представен от пресцентъра на придвижването. Според известието кметът Тодор Попов е изразил удовлетворение от завръщането на Пеевски в политиката и подчертал, че не трябва да се разрешава " на олигарси като Иво Прокопиев " да популяризират спекулации и внушения, че в страната има неприятен бизнес климат.

Попов кара четвърти мандат като кмет на общината. На последните избори той бе повдигнат от локална коалиция, а след вота се появи на представянето на кметовете на ГЕРБ в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР