Служители на „Автомагистрали – Черно море“ отново протестират в няколко

...
Служители на „Автомагистрали – Черно море“ отново протестират в няколко
Коментари Харесай

Служители на „Автомагистрали – Черно море“ блокираха пътища в страната

Служители на „ Автомагистрали – Черно море “ още веднъж стачкуват в няколко града в страната. Демонстрацията им е поради неизплатени средства за ремонта на пътна права по автомагистрала „ Тракия “. Работниците чакат 37 млн. лева от държавната компания „ Автомагистрали “ за месеците април и юни.

Към 10:30 ч. строителни служащи на компанията блокираха няколко основни трасета.

Демонстрацията на входа на Бургас затрудни трафика към Южното Черноморие по Автомагистрала „ Тракия “. Беше затворено едното платно. Протестът им завърши към обяд или с близо час по-рано от плануваното. В региона имаше засилено полицейско наличие.
Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg
Демонстрация блокира пътя Русе-Разград . Въпреки формирания акт за прекъсване на придвижването при първия митинг, те още веднъж затвориха кръстовището на изхода от Русе, а полицията пренасочваше колите по обходни направления.
Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg
Пътният възел Белокопитово “ на Автомагистрала „ Хемус “ също беше блокиран от служащите на „ Автомагистрали – Черно море “. Бяха затворени направленията за Търговище и Русе.

„ До момента никой не се е свързал с нас, като синдикална организация или с управлението на сдружението, с цел да предложи съответно решение на поставените от нас въпроси, в противен случай от медийни изявления разбираме, че за нас се търсят пари, а за някои други сътрудници парите са открити, въпреки че тези сътрудници оглавяват списъкана компаниите получили предплатени средства “, разяснява финасовият шеф на сдружението Петя Стоянова.
Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg
Хората са безапелационни, че ще продължат да стачкуват, до момента в който получат неизплатените 36 млн.лв. Според тях изказванията на страната, че пари няма, не могат да бъдат опрощение. И са подготвени да продължат с пътните блокади, до момента в който казусът не се реши.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР