Служители и мениджъри на над 25 водещи компании у нас

...
Служители и мениджъри на над 25 водещи компании у нас
Коментари Харесай

Бизнес лидерите на олимпиада тази събота

Служители и мениджъри на над 25 водещи компании у нас се включват в 16-то издание на ай-големия корпоративен тимбилдинг - обичайна към този момент Олимпиада на бизнес водачите. Тя ще се организира тази събота, 29 юни в Англо-американското учебно заведение в София.

Събитието, което се провежда от Българския конгрес на бизнес водачите и утвърждава отборния дух, честната игра и дейния метод на живот, ще бъде публично намерено от заместник-кмета на София Дончо Барбалов и ръководителя на Форума Левон Хампарцумян. Участниците ще се състезават в голям брой отборни и самостоятелни дисциплини – от футбол и канадска битка до шах, табла и настолни игри.

Тази година максимален е ползата към шампионатите за купата на Първа капиталова банка по футбол , купата на ЧЕЗ по волейбол , купата на Кадилак България по баскетбол , Купата на БНП Париба по тенис , купата на УниКредит Булбанк по тенис на маса , купата на Астра Зенека по салса и на Спиди по дартс.

Олимпиадата на бизнес водачите – единственото спортно събитие в календара на БФБЛ, е създадена изцяло за забавление на екипите на най-големите и сполучливи български и интернационалните компании-членове и съидейници на БФБЛ. Гостите ще опитат шанса си и в обичайна лотария за над 50 атрактивни награди, предоставени безплатно особено за Олимпиадата от членовете на Форума.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР