Служител в увеселителния парк Дисниленд в Париж провали невероятно романтично

...
Служител в увеселителния парк Дисниленд в Париж провали невероятно романтично
Коментари Харесай

Служител на “Дисниленд” провали предложение за брак


Служител в увеселителния парк „ Дисниленд ” в Париж провали необикновено сантиментално предложение за брак на млада двойка, оповестява вестник „ Дейли мейл ”.

На видео, което се трансформира в същинска сензация в интернет, се вижда по какъв начин влюбените са застанали на платформа пред замъка на Пепеляшка.

Мъжът коленичил пред възлюбената си, когато чиновник на тематичния парк, носещ диадема с уши на Мики Маус, прекъсва предложението като взима пръстена. След това двойката е приканена да слезе от платформата тъй като „ не било позволено да са там ”. След като слизат по стълбите влюбените си получават пръстена назад от усмихнатия чиновник, който им декларира, че „ разпоредбите били такива ”, съобщи Нова телевизия.

Кадрите провокираха същинска вълна от мнения в обществените мрежи, като част от потребителите незабавно жигосаха служителя като „ доста неприятен човек ”. Ръководството на „ Дисниленд ” Париж разгласи, че е поднесло откровените си извинения на двамата влюбени и дава обещание да „ поправи нещата ”.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР