Служител в склад събра джакпот от лотария на стойност 800

...
Служител в склад събра джакпот от лотария на стойност 800
Коментари Харесай

Жена събра джакпот от лотария на стойност 800 000 британски лири - след като намери печеливш билет в чантата си

Служител в склад събра джакпот от лотария на стойност 800 000 английски лири (1 милион долара) - откакто откри пропуснат печеливш билет, прикрит в чантата си.

Зашеметената жена от Мериленд, Съединени американски щати, сподели, че възнамерява да изплати ипотеката си и да подари на център за избавяне на животни, откакто събере променилата живота сума пари тази седмица. Тя беше купила билета Powerball за бърз избор от £7,89 ($10) в магазин в град Сноу Хил, с вярата да завоюва големия джакпот от £658 милиона ($835 милиона) на 27 септември.

Жената, която реши да остане анонимна, по-късно не помни всичко след жребия, при който никой не завоюва голямата парична премия. Но в действителност тя беше един от четиримата играчи в цялата страна, които завоюваха £800 000 ($1 милион), което беше премия от второ равнище, като част от надпреварата.

Когато тя намерила билета в чантата си месеци по-късно, до момента в който търсела различен продукт, тя решила да помоли брачна половинка си да ревизира дали е спечелила нещо, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР