Служител в един от хотелите в индонезийския град Семаранг (провинция

...
Служител в един от хотелите в индонезийския град Семаранг (провинция
Коментари Харесай

Опасна джаджа! „Samsung” се взриви в джоба на мъж

Служител в един от хотелите в индонезийския град Семаранг (провинция централна Ява) получи незначителни пострадвания откакто телефон на южнокорейската компания " Samsung " се взриви в джоба на ризата му. Според вестник " Стрейтс таймс ", записите от камерите за видеонаблюдение са били оповестени в локалните обществени мрежи. 47-годишният мъж допира устройството няколко секунди преди гърмежа, след което се вижда блестящо експлоадиране и огнени езици по облеклата му. Той обаче съумява бързо да смъкна ризата си, което го избавя от по-сериозни пострадвания.
 Преглед на изображението в Twitter
Представители на полицията в провинцията са почнали инспекция на случая. Според предварителните данни мъжът е имал телефон Samsung Grand Duos, модел пуснат в продажба през 2013 г.
 Преглед на изображението в Twitter През септември 2016 година компанията разгласи за всеобщо евакуиране и преустановяване на продажбите на модела Galaxy Note 7 поради открити проблеми с акумулаторната батерия, която при някои телефони се взривяваше.

Сред това корпорацията заяви, че дефектът е отхвърлен и стартира да подменя купените по-рано смарт телефони с нови. Оказа се, че казусът не е решен и акумулаторите и в новите Galaxy Note 7 продължаваха да се възпламеняват. Заради това " Самсунг " разгласи цялостното изтегрляне на всички устройства и преустановяване на производството им.


Източник: БГНЕС
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР