Служител в бензиностанция е разпознал след разпространените в медиите снимки

...
Служител в бензиностанция е разпознал след разпространените в медиите снимки
Коментари Харесай

НОВО ОБВИНЕНИЕ?: Разследват Семерджиев за кражба на гориво

Служител в бензиностанция е разпознал след публикуваните в медиите фотоси Георги Семерджиев като крадеца на горива от случай на 3 юли тази година.

Той е декларирал, че лидерът на автомобила, заредил с гориво и избягал от бензиностанцията, е лицето,предизвикало злополуката на 05.07.2022 година в гр. София.

По случая на кражбата е формирано е досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 194 от Наказателен кодекс. Сигнал е бил подаден незабавно след кражбата.

На 03.07.2022 година на бензиностанция в региона на 21-ви км на Автомагистрала " Тракия " дошъл лек автомобил с немска регистрация и спрял до колонка за зареждане на гориво. Водачът изискал от чиновник на комерсиалния обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие водачът тръгнал без да заплати.

Проверяват се данни за потребление на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно транспортно средство, както и данни за непозволено потребление на светлинна уредба със особено предопределение. Изискани са записи от камери за видеонаблюдение в региона на местопроизшествието. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на очевидци.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР