Служител от Дирекция „Жандармерия“ е пострадал след удар в областта

...
Служител от Дирекция „Жандармерия“ е пострадал след удар в областта
Коментари Харесай

Жандармерист е откаран в болница! Протестиращи къртят павета

Служител от Дирекция „ Жандармерия “ е потърпевш след удар в региона на главата преди минути на митинга в София. Той е откаран в болница за скенер и оказване на здравна помощ. По първична информация има и 20 обгазени служители на реда.

Междувременно протестиращи къртят павета от земята и евентуално желаят да ги употребяват против кордона от полицията, заяви trafficnews.bg.

Продължават нападателните дейности от страна на протестиращи, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи. Призовават се между тях да изтеглят дамите и децата от техните редици, надалеч от полицейския кордон.

Полицията още веднъж приканва жителите да запазят мирната форма на митинга, да не се поддават на провокации и да не се увличат по деянията на нападателно държание.

Въпреки това протестиращи се пробват да разбият кордона от униформени пред Народното събрание. Демонстранти хвърлят яйца, ябълки и други предмети по органите на реда. Опитват да реалокират бусове и коли от пътя си.

Минимум трима протестиращи са задържани от сутринта по отношение на нарушение на публичния ред и насилствена експанзия към полицията.





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР