Служител на ЦРУ е най-вероятният информатор на медиите, разкрил опитите

...
Служител на ЦРУ е най-вероятният информатор на медиите, разкрил опитите
Коментари Харесай

Човек на ЦРУ е пропял за стенограмата Тръмп-Зеленски?

Служител на Централно разузнавателно управление на САЩ е най-вероятният осведомител на медиите, разкрил опитите на Белия дом дом да скрие стенограмата на диалога сред американския президент Доналд Тръмп и украинския държавен глава Володимир Зеленски, написа в. Ню Йорк таймс.

Името на служителя, който е пропял за аферата, не се оповестява, само че информацията е била доказана от управлението на американската разследваща централа. От службата са декларирали, че са сложили сътрудника и неговото семейство под засилена защита. "Сигурността на нашите чиновници и техните близки е приоритет за нас ", са показали от пресслужбата на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Информацията за къртицата е била доказана по индиректен път и от администрацията на президента на Съединени американски щати. Според информацията на Ню Йорк таймс стопанинът на Белия дом е бил гневен и изискал да се разбере кой е дал данните на сътрудника на Централно разузнавателно управление на САЩ.

По данни на Би Би Си информаторът е бил назначен за няколко месеца в Белия дом и след това върнат на главната си месторабота.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР