Служител на спортeн комплекс в Бургас е ударил 10-годишно момче.

...
Служител на спортeн комплекс в Бургас е ударил 10-годишно момче.
Коментари Харесай

Служител на спортен комплекс в Бургас е посегнал на дете

Служител на спортeн комплекс в Бургас е блъснал 10-годишно момче. За скандалния случай сигнал в медиите подаде го бащата на момчето. Случаят е от 5 август. Актът на принуждение е осъществен след подготовка по плуване.

Петър Петров е бил ударен до момента в който е бил в асансьора. Първа за случката схваща секретарката на клуба по водна топка София Калинкова. „ Вечерта на 5 август бях извикана от група деца, които ми споделиха, че Петьо е бил ударен. Аз се втурнах в басейна. Забелязах момчето, свито до асансьора, просълзен, сгънат на кълбо. Опитах се да го успокоя и да схвана какво се е случило. От децата разбрах, че служителят по поддръжка го е блъснал. Потърсих този чиновник, който ме посрещна с думите „ Аз единствено го пернах зад врата”. И стартира да се оправдава. Аз му споделих, че няма право да пипа децата и да ги заплашва”, изясни в ефира на Нова телевизия тя.

Община Панагюрище ревизира дали 2-годишното дете е бито в детската градина

Калинкова е уведомила за случилото се треньорите и родителите на момчето. А майката на Петър схванала, до момента в който била на работа. „ Обади ми се една от майките, която ми сподели, че детето ми е ударено. Нямаше по какъв начин да изляза от работа и доста се тормозих. Когато се прибрах той плачеше, не можеше да се успокои. Цяла вечер не е спал”, изясни Юлия Качакова.

Според треньора Светозар Владков Петър Петров не е провокирал служителя. А той към този момент е подал молба за овакантяване, само че родителите не са удовлетворени от това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР