Служител на Southern Co-op, който използваше отстъпката си за персонал

...
Служител на Southern Co-op, който използваше отстъпката си за персонал
Коментари Харесай

Служител на Southern Co-op беше уволнен, след като даде отстъпка за персонала си на пенсионери

Служител на Southern Co-op, който използваше отстъпката си за личен състав за възрастни клиенти на фона на рецесията с разноските за живот, беше уволнен.

Джон Бърли, на 64 години, беше открито, че съзнателно е злоупотребил с картата си за отстъпка на личния състав в супермаркета, корпоративен член на The Co-operative Group, в Ийстли, Хемпшир. Шефовете на супермаркети споделиха, че е трябвало „ насилствено “ да уволнят служителя, откакто са направили задълбочено следствие на държанието му.

Джон от Ийстли споделя, че е оказал помощ на нуждаещите се, в това число деец от войната, като им е давал отстъпки върху техните хранителни артикули. Джон загуби работата си тъкмо преди Коледа.

Джон, който работеше в супермаркета от май, твърди, че в никакъв случай не му е казано, че това опонира на фирмената политика и би „ спрял незабавно “, в случай че му беше даден устно предизвестие.

Той беше помолен да остане от шефа на магазина си предишния месец и беше разпитан по отношение на потреблението на неговата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР