Служител на синята зона в Кърджали извърши въоръжен грабеж на

...
Служител на синята зона в Кърджали извърши въоръжен грабеж на
Коментари Харесай

Маскиран и въоръжен мъж задигна 450 лв. от магазин в Кърджали

Служител на " синята зона " в Кърджали извърши въоръжен обир на търговски обект, в който се събират такси от платеното паркиране в града, оповестява bTV.

Маскиран и въоръжен с газов револвер, мъжът влезнал в магазина в 1.00 часа след среднощ, тъкмо преди затварянето на комерсиалния обект. На промяна било 18-годишно момиче.

Продавачката съумяла да натисне паник бутона и е позвънила на телефон 112.

С откраднатия оборт от 450 лв. мъжът се качил в такси в опит да избяга, само че полицията към този момент бил завардила изходите на града . Той бил арестуван 20 минути след грабежа.
 Тийнейджър ограби магазин и наби украинец в Слънчев бряг
Тийнейджър ограби магазин и наби украинец в Слънчев бряг

Полицията го арестува

Началникът на полицията в Кърджали Никола Палахутев уточни, че мъжът е с психологично заболяване и съдебно-психиатрична експертиза ще покаже дали може да носи наказателна отговорност. Проверката е посочила, че той е притежател на открития у него газов револвер.

Няма прийом, в случай че има данни, че деецът е психологично болен или пък е осъждан, да му бъде отнето оръжието, изясни Петя Чотрова, зам.-районен прокурор на Кърджали.

Мъжът работи към " синята зона " в Кърджали на изпитателен период от два месеца. След действието му обаче към този момент е уволнен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР