Служител на синдиката Garda описа следващото приемане на новобранци в

...
Служител на синдиката Garda описа следващото приемане на новобранци в
Коментари Харесай

Ранният прием на новобранци от Garda „опит цифрите да изглеждат по-добре“, казва синдикатът

Служител на синдиката Garda разказа идващото приемане на новобранци в силата като „ опит цифрите да наподобяват по-добре “.

Заместник-генералният секретар на Асоциацията на представителите на Гарда (GRA), Ронан Слевин, сподели, че идната приемна група „ тъкмо в края на годината “ ще бъде „ изпратена вкъщи “ и няма да стартира образование до януари.

Министърът на правораздаването удостовери в сряда, че 151 нови gardaí ще се дипломират рано на 15 декември, като забележителна кохорта ще бъде ситуирана в Дъблин от 16 декември.

Министерството на правораздаването сподели още един клас би трябвало да влезе в Garda College на 27 декември, което значи, че сред 700 и 800 новобранци ще влязат тази година.

Г-н Слевин обаче сподели, че целевите числа за 2024 година не дават отговор на общия проблем с настоящия недостиг на 1000 gardaí.

Съществуващата надбавка за работа и образование от €305 към момента беше незадоволителна, с цел да притегли някой с „ естествени “ разноски за живот надалеч от кариера или да влезе в колежа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР