Служител на сектор Икономическа полиция към ОД на МВР в

...
Служител на сектор Икономическа полиция към ОД на МВР в
Коментари Харесай

Сериозно почерпен служител на МВР посегна на жена си

Служител на бранш Икономическа полиция към ОД на Министерство на вътрешните работи в Добрич е пребил жена си, откакто се прибрал съществено почерпен от прием. Тя е майка на двете му деца, едното от които на към 4 месеца.

Пострадалата е подала тъжба в полицията и към този момент има издадена ограничаваща заповед по отношение на мъжа, научи Про Нюз Добрич. По наша информация на служителя на реда е отнето служебното оръжие.

" Има постъпил сигнал. По случая е формирана инспекция. Материалите са изпратени на Районна прокуратура Добрич “, дадоха отговор от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи на питане по случая.

" Има постъпила кореспонденция от Първо районно ръководство след осъществена от тях инспекция. Очевидно потърпевшата е подала сигнала непосредствено в районното ръководство “, удостовери представителят на Районната прокуратура Даниел Илиев.

Полицията е направила инспекция и материалите са изпратени по подготвеност в Районната прокуратура. Разпределена е на прокурор, който е упълномощил предварителна инспекция по Закона за правосъдната власт, чийто период е 3-месечен.

Пред проверяващите дамата обяснила, че с мъжа си, който е чиновник на бранш " Икономическа полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи, са имали раздор в връзките, датиращи от предходната година, като кулминационната точка е била на 29 септември.

Той се прибрал в нетрезво положение и упражнил физическа мощ по отношение на брачната половинка си. В резултат на това тя е подала молба до Районния съд в Добрич за издаване на заповед за незабавна отбрана. На 3 октомври той е издал такава заповед по Закона за отбрана от домашното принуждение.

От Районен съд Добрич отхвърлиха да посочат какви ограничения за отбрана от домашното принуждение включва издадената заповед за незабавна отбрана.

" Очевидно съдът е решил, че изказванията на потърпевшата са задоволително правдиви и е намерил, че настояването е основателно “, уточни представителят на Районната прокуратура. Предстои откакто се изпълнят напътствията на наблюдаващия прокурор, преписката още веднъж да бъде изпратена в Районна прокуратура за решение всъщност. По изказвания на потърпевшата има отправяни закани за ликвидиране ", споделиха още от държавното обвиняване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР