Служител на съда в Ню Йорк беше арестуван в сряда

...
Служител на съда в Ню Йорк беше арестуван в сряда
Коментари Харесай

Съдебен служител в Ню Йорк, арестуван за прекъсване на производството по делото за гражданска измама на Тръмп

Служител на съда в Ню Йорк беше задържан в сряда за спиране на процеса за гражданска машинация против Доналд Тръмп, откакто се разхождаше към предната част на правосъдна зала в Манхатън и се опитваше да притегли вниманието на някогашния президент.

Жената е била спряна от правосъдни чиновници, преди да се приближи до Тръмп и никой от участниците в процеса не е бил в заплаха, съгласно изказване на Службата за правосъдна администрация.

Тръмп наподобява не е знаел за случая.

Жената „ наруши процеса, като се изправи и потегли към предната част на правосъдната зала и извика на господин Тръмп, показвайки, че желае да му помогне “, се споделя в изказването. Тя беше изведена от правосъдната зала и правосъдната палата от униформени правосъдни чиновници, се добавя в известието.

Бивш специфичен сътрудник на ФБР Питър Стрзок и някогашен президент Доналд Тръмп. Бившият специфичен сътрудник на ФБР Питър Стрзок и някогашният президент Доналд Тръмп. AP

Жената се беше доближила до правосъден чиновник по време на свидетелски показания в правосъдната зала на ръба на преградата, разделяща мястото, където седеше Тръмп, и публичната изложба. Тя беседва с служителя на реда и наподобява й е казано да се върне на мястото си в публичната зона. Скоро по-късно обособен чиновник се приближи до дамата и й сподели, че би трябвало да напусне правосъдната зала.

Жената беше доближена от голям брой правосъдни чиновници в коридора, откакто беше ескортирана от правосъдната зала и беше следена от продуцент на CNN, с цел да се замени с тях. След това служителите на реда я придружиха по коридора до асансьорите.

Служителят е упрекнат в пренебрежение към съда и разстройване на правосъдно произвеждане, заяви Службата за правосъдна администрация. Тя също беше пусната в неотложен административен отпуск в очакване на следствие на случая. Службата отхвърли да разкрие спомагателна информация за служителя.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР