Служител на реда е бил заплашен и ударен със стъклена

...
Служител на реда е бил заплашен и ударен със стъклена
Коментари Харесай

Удариха полицай с бутилка при проверка в хасковско село

Служител на реда е бил застрашен и ударен със стъклена бутилка при инспекция в хасковското село Узунджово нощес, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково. За телесна щета над длъжностно лице са арестувани 37-годишен мъж от селото и още трима негови съселяни.

В 21:00 ч. автопатрул е правил обикновен обход в селото и открил, че в къща е пусната мощна музика. На притежателя на дома – 44-годишен мъж, е отправено устно предизвестие да понижи или спре музиката. В 22:16 ч. на незабавния телефон е подаден сигнал за нарушаване на нощната тишина на същия адрес. Полицаите още веднъж посетили мястото и установяват същото нарушаване.

При типа на чиновниците, притежателят и присъстващите мъже показали експанзия като заплашили чиновниците с дървен сап и хвърлили бутилка с алкохол, която рикоширала по входната врата и блъснала в предната част на главата единия служител на реда.

От удара той изпаднал за малко в несъответстващо положение. Отведен е в незабавното поделение на хасковската болница, където медиците са установили контузия на главата с главоболие, световъртеж и гадене. В ареста на хасковското ръководство са 37-годишният, хвърлил бутилката, блъснала служителя на реда, и още трима мъже - на 30, 40 и 61 година, всички от селото.

Работата по формираното бързо произвеждане продължава, допълват от полицията.

Последният случай на експанзия против еднообразен чиновник в Хасковско беше на 15 май т.г., когато в село Брягово мъж размаха секира против служители на реда и насочи към тях закана за ликвидиране. Впоследствие той беше осъден с пробация. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР