Служител на пощенската служба разкри, че скандалът го е накарал

...
Служител на пощенската служба разкри, че скандалът го е накарал
Коментари Харесай

Жертвата на пощенската служба е близо до сълзи, когато разкрива, че не може да си позволи детска униформа след скандал

Служител на пощенската работа разкри, че абсурдът го е предиздвикал да се затрудни да изпрати децата си на учебно заведение.

По време на присъединяване в BBC Breakfast, Скот Дарлингтън, някогашен пощенски шеф на Alderley Edge в Чешър, разкри, че е бил заставен да заплати забележителна сума назад на организацията. Скот управлява пощата в озелененото село Чешър сред 2005 и 2010 година, преди да бъде преследван неправилно и да загуби работата си заради счетоводни несъответствия.

След четири години в ролята той видя, че нещо не е наред, само че първичните опасения не бяха толкоз огромни. Но през 2008 година имаше голямо противоречие от 1700 паунда, които той събра от пощата. Впоследствие му беше подредено да ги върне и „ не беше направено следствие “ на дефицита.

През 2010 година Дарлингтън беше уверен във подправено счетоводство, когато системата в пощата му сподели, че липсват £35 000. Впоследствие той загуби работата си, беше заседнал в задължения и се бореше да си откри работа. Но това се отрази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР