Служител на полицията в Индонезия е използвал змия като помощник

...
Служител на полицията в Индонезия е използвал змия като помощник
Коментари Харесай

Полицай от Индонезия използва змия за помощник при разпит

Служител на полицията в Индонезия е употребявал змия като „ асистент ” при разпит. Т ова излиза наяве от признанията, направени от страна на шеф на полицейското ръководство в провинция Папуа.

Доказателства за дейностите на служителя на реда са появилите се в общественото пространство видеокадри, на които се вижда по какъв начин той оскърбява лице, обвинено за джебчийство, предава БГНЕС.

„ Колко пъти си крал мобилен телефон? “, е извикал полицаят против неидентифицирания обвинен. Отговорът му е  " Само два пъти ".

Малко по-късно служителят на реда се е опитал да набута змия в устата на обвинения.

Говорителят на локалната полиция Ахмад Мустофа Камал съобщи, че сега се води следствие от вътрешна сигурност по отношение на чиновник на полицейското ръководство, само че отхвърли да го назове по име. Не заяви и дали някой различен ще бъде разследван за нарушавания.-->

Полицейският представител съобщи, че дейностите на униформения са представлявали директна заплаха за физическото здраве на разпитвания. По думите му, влечугото е питомно, а разпитът със змия е бил по концепция на служителя на полицията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР